Yunify Business Academy: voor vitaliteitsoplossingen binnen jouw organisatie

‘Sharing expertise to enrich professionals and organizations’ , dat is waar Yunify Academy voor staat.

Gedreven door passie en enthousiasme streven wij er naar om onze verschillende expertise thema’s met de wereld te delen, zowel op niveau van organisatie als managers en medewerkers. We doen dit op een unieke en innovatieve manier, waarin we overtuigd zijn van de synergie tussen de meest recente wetenschappelijke inzichten; creatieve en inspirerende leeromgevingen en de toepassing van creatieve en next level technologische leermiddelen.

Onze jarenlange ervaring in de zorgsector, met de focus op lichaam en geest, gedragsverandering en eigen regie, heeft geleid tot de ontwikkeling van relevantie expertise thema’s. Expertise thema’s die alles te maken hebben met ‘gezond en duurzaam werken’ en niet enkel interessant zijn voor de zorgsector, maar voor iedere organisatie van levensbelang zijn. Onze (werk)maatschappij is immers continu aan verandering onderhevig.
Yunify Academy deelt haar expertises binnen een viertal kern-expertise thema’s: Duurzame Inzetbaarheid, Vitaliteit & Leefstijl, Stress- & Energiemanagement, en Functionele Hospitality. De expertise thema’s hebben onderling veel samenhang en zijn feitelijk continu met elkaar vervlochten.

Yunify Academy kan voor iedere organisatie, manager en medewerker de juiste samenhang van relevante expertise thema’s bepalen!

De expertises van de Yunify Academy

 • Duurzame Inzetbaarheid
  Gezond of duurzaam werk vormt de basis voor duurzame inzetbaarheid van werkenden. Met de sterke vergrijzing en ontgroening van de samenleving is het een ‘hot topic’ geworden.
 • Vitaliteit & Leefstijl
  Bewustzijn van eigen gedrag en hier adequaat op acteren met slimme en gezonde keuzes vormt de basis voor een gezonde leefstijl en vormt daarmee ook de basis voor de dienstverlening van de Yunify Academy.
 • Stress- & Energiemanagement
  We ontwikkelen innovatieve behandelprogramma’s voor burn-outs en preventieve E-Health modules.
 • Functionele Hospitality
  Binnen verschillende zorgorganisaties heeft Yunify Academy laten zien dat hospitality kan bijdragen aan verbeterde bedrijfs- en behandelresultaten.