Yunify Academy Hét opleidingsinstituut voor psychologen en POH-GGZ in Limburg

Ben jij een Psycholoog of POH-GGZ in het zuiden van het land en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Yunify Academy aan het juiste adres!

Wij bieden het hele jaar door geaccrediteerde relevante en uitdagende opleidingen, trainingen en cursussen aan. Op een inspirerende locatie en volledig verzorgd. En je hoeft er niet ver voor te reizen! Want onze opleidingslocatie ligt in Geleen in Zuid-Limburg.

Onze trainingsprogramma’s zijn gebaseerd op de ervaringen van zorgbehandelaars en sluiten dan ook goed aan bij de wensen en behoeften van psychologen en de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied. In onze programma’s kijken we niet alleen naar het lichaam, maar ook naar psychologische aspecten. Want het lichaam is niet alleen maar een ‘mechanisch apparaat’.

De cliënt wordt als klant gezien en niet als patiënt. En we kijken naar hoe resultaten zo duurzaam mogelijk kunnen zijn en hoe we de patiënt vooral kunnen stimuleren in zelfredzaamheid.

Onze oorsprong ligt in het ontwikkelen van behandelprogramma’s voor de 11 klinieken van Het Rughuis en PHI en het voortdurend opleiden van de ruim 300 behandelaars (met name fysiotherapeuten en psychologen) van deze klinieken.
Vanuit deze klinieken worden cliënten met een breedspectrum aan fysieke klachten en mentale stoornissen succesvol behandeld.

Aan de hand van de praktijkervaring en nauwe samenwerking met de zorgbehandelaars hebben wij onze opleidingsprogramma’s door de jaren heen geoptimaliseerd. Sinds 2017 worden deze programma’s ook aan zorgbehandelaars buiten deze klinieken aangeboden.

8.4
Onze programma’s worden gemiddeld met een 8.4 beoordeeld in de evaluaties
772
In 2018 hebben we al 772 psychologen mogen verwelkomen in onze trainingen.
772 psychologen